Schalins of Sweden älskar att få vara en del av dina mest speciella tillfällen. De där tillfällena som du minns för alltid – dina That Feeling moments. Det är sådana stunder som motiverar Schalins när de designar ett smycke. Schalins står för svensk design av högsta kvalitet och idag är Schalins en av Nordens största ringtillverkare. Med snart 75 år i branschen kan du känna dig trygg med att Schalins tar ansvar för både kvalitet och produktion. En ring från Schalins är helt enkelt en livslång relation och vi på Vigselbutiken ser fram emot att få hjälpa dig att hitta just din drömring.

Schalins

Sedan 1944 har Schalins tillverkat ringar och smycken i kärlekens tecken och mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Deras strävan efter att ständigt utvecklas, med kunniga och hängivna medarbetare, har gjort att de idag är en av Nordens största ringtillverkare. Schalins förenar traditionellt hantverk med modern teknik och design.

Schalins är synonymt med svensk design, svensk tillverkning och högsta kvalitet. Guldet till deras smycken smälter de själva i egna ugnar på ett traditionellt sätt. Vid produktionsanläggningen i hjärtat av Sverige sköter deras skickliga hantverkare allt från design, legering, juvelfattning, puts och gravyr. För att säkerställa högsta kvalitet anlitas inga underleverantörer i produktionen.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-12 av 1156

Sätt fallande sortering
Page
per page
© 2023 Vigselbutiken AB.