Billiga förlovningsringar av högsta kvalitet

Billiga förlovningsringar av högsta kvalitet

En mångårig tradition

Seden med att bära en förlovningsring har sitt ursprung långt tillbaka i historien, redan för 2000 år sedan bytte man ringar för att symbolisera äktenskapet. Syftet med förlovningen var att öppet erkänna relationen och den samhörighet man kände med varandra, samtidigt som det pekade åt det ankommande bröllopet som vanligen hölls inom ett år från förlovningen. Även om det idag är vanligt att det dröjer flera år till vigseln, vissa väljer bort vigseln helt, kan man säga att syftet idag är detsamma som då - att bevisa två personers kärlek för varandra.

Anledningen till att vi bär ringen på just vänster ringfinger härrör från Egypten där man var av tron att en ven förband detta finger med hjärtat. Trots att vi idag vet att fallet inte är som så är det likväl många länder, där Sverige är ett, där man har valt att följa traditionen att bära förlovnings- och vigselringen på denna hand.

1 års garanti - gravyren ingår

Att bära en ring värd den kärlek man känner för varandra ska vara en självklarhet. Vi på Vigselbutiken erbjuder därför unika och billiga förlovningsringar från ett brett urval. Här hittar du vackra ringar från välkända smyckesleverantörer som Schalins, TCOL, Guldbolaget, Tornborg, St Maurice, Dano Dos och Breuning, alla till bra priser. Vårt breda sortiment omfattar ringar i en mängd olika material, från guld och titan till silver och vitguld. Föredrar du palladium, eller kanske stål? Vill du ha en ring med en enda stor diamant, eller inga alls? Oavsett din personliga preferens har vi det du söker här.

För att garantera att alla våra ringar är av högsta kvalitet medföljer ett certifikat med din ring samt ett värderingsintyg. Vi har även 1 års garanti på alla våra smycken. Gravyren ingår på alla våra ringar.

Välj ut din annorlunda och unika förlovningsring idag - vi utför snabba leveranser.

© 2010 Vigselbutiken AB.