BREUNING Vigselringar och smycken från guldstaden Pforzheim sedan 1927 Breuning är en av de ledande tillverkarna av vigselringar i Europa och känd för sina fina smycken i guld och silver. Breuning-varumärket står för innovation och kvalitet. Vår samtida design övertygar genom exakt utarbetande av traditionellt hantverk. Högkvalitativ produktion och designkompetens har varit en del av Breunings arbete under många år - Marcus Breuning, som är chef för den tredje generationens familjeföretag som grundades 1927, betonar detta. Breuning har en globalt unik maskinpark som gör tekniskt mycket sofistikerade modeller att genomförbara.
30%

Breuning

Vigselringar och smycken FRÅN GULDSTADEN PFORZHEIM SEDAN 1927

Breuning är en av de ledande tillverkarna av vigselringar i Europa och är känt för sina fina guld- och silversmycken. Varumärket Breuning står för innovation och kvalitet. Familjeföretaget, som grundades 1927, drivs nu av tredje generationen. Breuning har en maskinpark som är unik i världen, vilket också möjliggör tekniskt mycket krävande modeller.

Deras samtida design imponerar med sin exakta utarbetning i traditionellt hantverk. Högkvalitativ produktion och designkompetens har gått hand i hand inom Breuning i många år – det har Marcus Breuning alltid betonat.

Glada över att kunder över hela världen gillar att bära Breuning-smycken.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-12 av 73

Sätt fallande sortering
Page
per page
© 2023 Vigselbutiken AB.